Foto: ©Blue Army

‘Dennis niet langer meer een optie voor Arsenal’

De herstart van de Premier League vindt plaats op 17 juni, maar voor Arsenal valt er eigenlijk niet zoveel eer meer te behalen. Voor The Gunners dreigt wederom een roemloos einde van het seizoen. Om dat volgend jaargang te voorkomen, wil de club flink van zich doen spreken op de transfermarkt. Emmanuel Dennis leek zich ook op het lijstje van Arsenal te hebben gespeeld, maar daar is hij inmiddels vanaf gehaald.

De aanvaller van Club Brugge werd meerdere keren in verband gebracht met een overstap naar Arsenal, maar Jonathan David van KAA Gent heeft hem van het verlanglijstje verdrongen. Express meldt dat de huidige nummer negen van Engeland het nog wel ziet zitten in de Canadees, mocht topscorer Pierre-Emerick Aubameyang de club verlaten.

Dat is eigenlijk niet zo vreemd. David kende een ijzersterk seizoen in België. In 27 competitiewedstrijden was hij achttien keer trefzeker en leverde hij acht assists. Ook in de Europa League kan hij met drie doelpunten in zeven wedstrijden prima cijfers overleggen.

David is overigens niet de enige aanvaller die op het lijstje van de Londenaren staat. Ook Odsonne Edouard (Celtic) en Moussa Dembele (Lyon) worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Twee doelpunten tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéu: Dennis stal de show. © Photo News      

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws