Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Clubs slaan handen ineen om Afrikaanse spelers terug naar België te halen

De meeste Belgische ploegen zijn inmiddels begonnen met de voorbereiding op volgend seizoen. Daartoe behoort onder meer Racing Genk. Trainer Hannes Wolf doet dat echter nog niet met een complete selectie. Twee van zijn spelers zitten vast op het Afrikaanse continent. Club Brugge en Gent zitten in hetzelfde schuitje. Oplossing? Een gezamenlijke chartervlucht.

Club Brugge, AA Gent en Racing Genk slaan de handen ineen om met charter hun Afrikaanse spelers terug naar België te halen. Althans, dat meldt Het Laatste Nieuws. Het gecharterde vliegtuig moet Paul Onuachu en Eboue Kouassi van Racing Genk, Simon Deli (Club Brugge) en Anderson Niangbo (Gent) terug doen laten keren naar hun clubs.

De bedoeling is dat het vliegtuig eerst naar het Ivoriaanse Abidjan vliegt en dan op weg naar Brussel een tussenlanding maakt in het Nigeriaanse Lagos.

Wanneer het vliegtuig de lucht ingaat, is vooralsnog niet bekend.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws