Foto: ©Blue Army

Clubfans begrijpen niets van klacht: ”Te zot voor woorden”

Bij veel supporters van Club Brugge heeft de klacht van één fan tegen de forfaitaire compensatie van 25 euro voor veel onbegrip geleid. Zij vinden het echt niet kunnen. ”Dit is het moment om te laten zien dat we Club steunen.”

Vanochtend kwam het nieuws naar buiten dat een fan een terugbetaling wil, netjes verrekend volgens het aantal wedstrijden, of een voucher voor vijf toekomstige thuiswedstrijden. Het bedrag komt neer op 155 euro. Club Brugge ging daar echter niet op in. De supporter stuurde de zaak door naar de Inspectie van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie.

”Dit is absurd”, reageert Alain Leribaux in gesprek met Het Laatste Nieuws. Leribaux richtte op 22 mei de speciale Facebookgroep ‘Steun onze Club 1891‘ op. ”Na jullie artikel in de krant zijn er de voorbij uren nog zeker vijftig leden bijgekomen. We zaten al op meer dan 3.000. Allemaal supporters die géén compensatie willen. Zelfs al bedroeg die 100 euro in plaats van 25 euro. Kijk, dit is het moment om te laten zien dat we Club steunen. Vergeet ook niet dat Club tijdens de coronacrisis iedereen is blijven doorbetalen, hé. Tot zelfs de poetsvrouw. Dan is het alleen maar fair dat je ook als abonnee niets terugeist.”

Leribaux verwacht dat er na de klacht nog mensen zullen volgen die een groter bedrag terugbetaald willen krijgen, maar volgens hem weegt dat bij lange na niet op tegen de diehard supporters die zelfs helemaal geen compensatie willen. ”Desnoods storten we dat bedrag gewoon terug op een rekening van Club”, lees je op HLN. ”Wij zijn geen geldwolven. Geen gezever. Pfff, dit is eigenlijk te zot voor woorden.”

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws