Foto: ┬ęBlue Army

Club Brugge presenteert het nieuwe home en away shirt

De eerste dag van het nieuwe seizoen staat bij Club Brugge niet alleen in het teken van de eerste training. De landskampioen prestenteert vandaag ook haar shirts voor het nieuwe seizoen.

Op de clubsite staat het volgende over het nieuwe thuisshirt: ‘Voor het seizoen 20/21 strijden onze spelers opnieuw in de klassiek blauw-zwart gestreepte shirts. Het blauw wordt gebroken met schuine strepen waardoor het geheel frisser oogt en ook ons oprichtingsjaar ‘1891’ pronkt fier op de borst.’

En over het away shirt: ‘Het away shirt voor dit seizoen is opnieuw in het wit, afgewerkt met grijze schuine strepen, een knipoog naar het home shirt. De kraag is in opvallend blauw en ook onze mouwen hebben hetzelfde accent. Aangevuld met witte broek en kousen, een echte topper.’

De shirts zijn uiteraard al te bestellen in de fanshop. Goed nieuws voor de vrouwen: de club kiest ook voor een vrouwenversie van het thuisshirt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws