Foto: ©Blue Army

Club Brugge oefent in juli tegen KV Mechelen

Afgelopen zondag was het alweer drie maanden geleden dat Club Brugge voor het laatst in actie kwam. De eerstvolgende officiële wedstrijd doet nog wel even op zich wachten, maar de club komt volgende maand weer in actie. Ter voorbereiding op de bekerfinale en het nieuwe seizoen oefent de equipe van Philippe Clement tegen KV Mechelen.

Dat maakte Mechelen vandaag bekend via de officiële kanalen. De oefenmatch staat gepland voor 11 juli. Hoewel vanaf 1 juli maximaal 200 toeschouwers aanwezig mogen zijn bij oefenmatches, vindt die tegen Mechelen waarschijnlijk plaats achter gesloten deuren. De nummer zes van afgelopen seizoen oefent ook tegen Waasland-Beveren, RWDM, Westerlo, Standard, Seraing, OH Leuven en Metz.

In de competitie kende Club Brugge overigens weinig moeite met Mechelen. De uitwedstrijd werd met 0-5 gewonnen en in het eigen Jan Breydel zegevierde het elftal van Clement met 3-0.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws