BRUGGE, BELGIUM - FEBRUARY 15 Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge - Mats Rits midfielder of Club Brugge scores and celebrates pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Waasland-Beveren on February 15, 2020 in Brugge, Belgium, 15/02/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

‘Club Brugge krijgt concurrentie van drietal clubs voor toptransfer’

Club Brugge deed onlangs zijn eerste transfer voor volgend seizoen door Eduard Sobol nog een seizoen langer te huren van Shakhtar Donetsk. Daar zal het echter niet bij blijven. Ook een spits zal er wellicht nog bijkomen.

Daarvoor blijft Alfonso Gaich een zeer belangrijk doelwit. Club leek de 21-jarige Argentijn in januari al binnen te halen, maar vond toen geen akkoord met San Lorenzo. Misschien heeft het deze keer meer geluk, want de Argentijnse club laat aan het lokale dagblad Olé weten dat de onderhandelingen met Club nog steeds lopen.

Er zal echter concurrentie zijn. De voorbije weken werd Gaich ook gelinkt aan clubs als Inter, PSG, Atalanta, AS Roma en Leeds, maar van interesse van die clubs zijn ze bij San Lorenzo niet op de hoogte. Wel zouden er al twee of drie andere clubs zich concreet gemeld hebben.

Als Club effectief Gaich aan boord zou willen halen, zal er wel veel betaald moeten worden. De spits heeft een afkoopsom van 15 miljoen dollar in zijn contract, omgerekend een kleine 13,5 miljoen euro. Wellicht zal Gaich wel voor minder op te halen zijn gezien de coronacrisis en het feit dat zijn contract binnen een jaar afloopt, maar met peanuts zullen ze bij San Lorenzo desondanks zeker geen vrede nemen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws