Clinton Mata heeft geen schrik van Manchester United - Photonews
Foto: ©Photonews

‘Club Brugge hoopt op ‘dubbele cijfers’ voor Mata’

Niet Borussia Dortmund of Leizpig, maar Hertha BSC zou de komende jaren zomaar eens de grootste uitdager van Bayern München kunnen worden. De club zoekt aansluiting bij de Duitse top. Om de ambities kracht bij te zetten, zou eigenaar Lars Windhorst nog eens 150 miljoen euro in de club willen pompen. Een deal van dat bedrag moet overgemaakt worden naar Club Brugge. Hertha heeft verregaande interesse in Clinton Mata.

Het Nieuwsblad nam zaterdag contact op met Club Brugge om navraag te doen over de vermeende interesse, maar de club wilde nog niets bevestigen.

Het Laatste Nieuws weet echter wel beter. Het dagblad bevestigt de Duitse interesse in Mata. Daarnaast weet het dat Hertha niet de enige Duitse club is die een samenwerking met Club’s Speler van het Jaar wel ziet zitten. Welke clubs dat zijn, noemt Het Laatste Nieuws niet.

Hoewel de landskampioen zijn sterkhouder het liefst behoudt, weet het dat dat een lastige klus zal worden. Mocht Club overstag gaan met een vertrek van Mata, hoopt het graag de ‘dubbele cijfers’ te ontvangen.

Mata in duel met Daniel James tijdens de wedstrijd tegen Manchester United op Old Trafford. © Martin Rickett/PA/Photo News

Mocht Mata twijfelen over een overstap naar Hertha, kan hij altijd nog overgehaald worden door twee landgenoten. Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio verdedigen de kleuren van de huidige nummer negen van de Bundesliga.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws