Foto: ©Blue Army

Clement laat zich uit over toekomst Vanaken en transferplannen Club Brugge

Club Brugge heeft de nieuwe shirts voorgesteld. Philippe Clement gaf ook een eerste training en deed zijn boekje open over de toekomst van Hans Vanaken de transferplannen van Club Brugge.

De transferplannen zullen worden aangepast aan de vertrekkers bij Club Brugge. “Er zal niet veel gebeuren, ik denk niet dat ik vanaf nul zal moeten beginnen, zoals je soms wel eens ziet. Iedereen komt naar hier met veel plezier, ook de jongens die de ambitie hebben om een stap hogerop te zetten en die daar misschien al over aan het onderhandelen zijn.”

Club Brugge staat er financieel goed voor dus er moeten niet per se spelers vertrekken. “Club is nu ook stabiel genoeg dat we zelf de prijs kunnen bepalen waarvoor de speler mag vertrekken. Vanaken? Hans is hier heel gelukkig. De kans is groot dat hij blijft. De spelers die wel zullen vertrekken, zullen kwaliteitsvol vervangen worden.”

Namen zoals Nacer Chadli doen de ronde. “Ik lees overal van alles. We communiceren pas als we rond zijn. Maar ik heb al over veel namen gelezen waar ik zelfs niet eens contact mee gehad heb”, citeert Sporza.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws