Foto: ©Blue Army

“Weggaan bij Club Brugge, dat was de grootste blunder uit mijn carrière”

Nastja Ceh won twee landstitels en twee bekers in vier seizoenen bij Club Brugge. Tegenover Sport/Voetbalmagazine geeft de Sloveen een interview.

In 2005 ging Ceh Van Club Brugge naar Austria Wien. “Geld was de reden niet”, vertelt de Sloveen. “Er lagen minstens vijf of zes voorstellen op tafel uit Spanje en Duitsland. Ik koos voor Austria Wien om dichter bij huis te zijn en omdat mijn vrouw zwanger was.”

“Het was de grootste blunder uit mijn carrière om weg te gaan uit Brugge, om mijn huis daar achter te laten. Ik was nog jong, ik dacht dat ik de slimste mens ter wereld was, maar ik had ongelijk: ik had tien jaar in Brugge moeten blijven. Nadien ging het allemaal snel”, aldus Ceh.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws