Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Peter De Voecht / Photonews

“We moeten veel ambitieuzer zijn in de Champions League”

Simon Mignolet kan terugblikken op een heel sterk seizoen met Club Brugge. De doelstellingen die hij voor ogen had, werden gehaald. Maar het wordt tijd voor meer.

“Toen ik naar Club trok, had ik drie doelstellingen: Champions League spelen en Europees overwinteren, titel en beker”, vertelt de Brugse doelman aan Het Belang van Limburg. “Tot nu toe is alles gelukt en kunnen we de beker van België ook nog grijpen. Het wordt dus heel moeilijk om beter te doen, maar Club moet steeds ambitieuzer zijn. We zullen de Champions League niet meer starten en blij zijn omdat we tegen grote clubs mogen spelen, we zullen starten om een rol van betekenis spelen.”

En voor dat sterk seizoen kreeg hij ook veel felicitaties. “Jürgen Klopp heeft me een bericht gestuurd, knap van hem. Hij vroeg me ook hoe de Belgische Pro League de corona aanpakte. Zij zijn op hun hoede voor de plannen in de Premier League. Kijk naar de Bundesliga, die matchen zonder publiek zijn lang niet ideaal. Voetbal zal niet snel meer hetzelfde worden. Je moet bij alles nadenken en dat wringt. Een goal maken is pure emotie, maar die kan je niet meer tonen. Je hebt je aan 83 regeltjes te houden.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws