Foto: ©Blue Army

Veiligheidsraad kan vandaag beslissen over bekerfinale en competitie

Vandaag komt de Nationale Veiligheidsraad bijeen. Twee zekerheden al. Ze beginnen om 9 uur en er komt geen powerpoint. Maar wat er voor het voetbal komt, is nog koffiedik kijken.

De Pro League heeft alvast een voorstel geformuleerd aan de regering. Daarin willen ze op 15 juni de collectieve trainingen hervatten. Er zou geen voetbal gespeeld worden tot 31 juli. Het nieuwe seizoen kan zo starten op 1 augustus, al lijkt de 15de iets logischer. Tot 1 september zou dat wellicht ook zonder publiek zijn.

Als dat voorstel aanvaard wordt, dan kan ook de bekerfinale nog gespeeld worden. De Europese namen moeten doorgegeven worden op 3 augustus. Of er kan gekozen worden of de 30ste speeldag van dit seizoen nog gespeeld wordt…

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws