Foto: ©Blue Army

Nu ook buitenlandse interesse voor Chadli

Club Brugge heeft interesse in de 30-jarige Nacer Chadli, maar krijgt nu ook internationale concurrentie.

Chadli werd verhuurd aan Anderlecht door AS Monaco. Club Brugge toonde al de nodige interesse, ook Royal Antwerp FC wierp zich in de debatten. Nu komt er ook nog concurrentie van het Griekse Olympiakos.

Chadli wil echter liever in België blijven. Er ligt zowel in Brugge als in Antwerp een fors contract op tafel. Met acht goals en vijf assists was hij één van de lichtpuntjes bij Anderlecht. Chadli ligt nog één seizoen onder contract bij Monaco. Voor Olympiakos zijn de centen alvast geen probleem.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws