Mignolet brengt duidelijkheid over terugkeer naar Premier League

Simon Mignolet is een Club Brugge speler
Simon Mignolet is een Club Brugge speler Foto: © Florian Van Eenoo Photo News/Photo News

Simon Mignolet kwam een tijdje geleden in beeld om terug de overstap naar de Premier League te maken, maar de Brugse goalie schepte nu wat meer duidelijkheid.

"Als men mij daarnaar vraagt zeg ik altijd ‘zeg nooit nooit’", vertelt Simon Mignolet aan de Krant van West-Vlaanderen. "Zo is het nu eenmaal in de voetbalwereld. Maar ik zie het niet meer gebeuren. Ik ben momenteel heel erg gelukkig bij Club Brugge. En in België, dicht bij mijn familie. Na tien jaar in Engeland, letterlijk en figuurlijk op een eiland, te hebben geleefd, speelt die levenskwaliteit ook mee."

Mignolet had al snel door dat de titel voor Club Brugge zou zijn. Hij twijfelde nooit dat blauwzwart zou slagen in die opzet. Hij keek ook enorm uit naar de play-offs. De titel kwam er volgens Mignolet ook alleen omdat de voorsprong zo groot was. "Tien wedstrijden op het hoogste niveau, ik had het graag eens meegemaakt. Al ben ik toch meer voorstander van een normale competitie. Ik denk dat we blij mogen zijn met onze voorsprong van 15 punten na 29 speeldagen. Zonder die duidelijke voorsprong was het wellicht moeilijker geweest om Club de titel toe te kennen."

Lees meer:
0 reacties