Foto: ©Blue Army

Ivan Leko op weg naar Royal Antwerp FC

Ivan Leko lijkt in pole position te liggen om Laszlo Bölöni op te volgen als trainer van Royal Antwerp FC.

Enkele dagen geleden gooide Bölöni de handdoek bij Royal Antwerp FC. De voorbije drie seizoenen was Bölöni op zijn eigenzinnige manier hoofdtrainer. Met succes. Na dit onafgewerkte seizoen liet de T1 al weten dat hij enkel nog beter kon doen door kampioen te spelen. Ondertussen loopt The Great Old leeg en is de trainer weg.

Ivan Leko wordt genoemd als zijn opvolger. De kampioenenmaker van Club Brugge in 2018 zou daarmee aan zijn vierde ploeg in de Jupiler Pro League beginnen, na passages bij OHL, STVV en blauwzwart. Een overeenkomst is er nog niet, maar waar rook is, is ook altijd vuur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws