Ignace van der brempt
DOHA, QATAR - JANUARY 11 Ignace Van der Brempt defender of Club Brugge : pictured during the friendly match between Club Brugge and Ajax Amsterdam during the winter camp in Doha , on January 11, 2020 in Doha, Qatar, 11/01/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

Ignace Van der Brempt verlengt tot 2023

Club Brugge komt vandaag met goed nieuws naar buiten. Alweer een jong talent dat kiest voor een langer verblijf bij Blauwzwart. Ignace Van der Brempt verlengt namelijk zijn contract tot 2023. Er ligt een mooie toekomst klaar op de rechterflank voor de in 18-jarige Antwerpenaar.

“Ignace Van der Brempt tekent bij tot 2023! Met Van der Brempt verlengt opnieuw een Brugse youngster zijn contract bij Club. De Antwerpenaar kwam in 2017 over van KV Mechelen en werd na 2 jaar in de Brugse jeugdopleiding in juli 2019 opgenomen in de A-kern. Trainer Philippe Clement gunde Van der Brempt zijn eerste speelminuten in de stadsderby tegen Cercle Brugge in september datzelfde jaar.  Jeugdinternational Van der Brempt toonde dit jaar ook zijn potentieel in de Youth League tegen Europese topploegen waarbij hij iedere minuut speelde.  De rechterflank tekent nu dus een contractverlenging tot 2023 bij Blauw-Zwart.” laat Club Brugge weten via hun website.

Uiteraard is Van der Brempt heel tevreden met zijn verlenging “Natuurlijk ben ik superblij met deze contractverlenging. Het is een blijk van veel vertrouwen en ik zal er alles aan doen om de verwachtingen waar te maken!”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws