Foto: ©Blue Army

Hans Vanaken doet vanavond mee aan de Container Cup: “Liever Fortnite dan Fifa”

Hans Vanaken doet vanavond mee aan het televisieprogramma ‘Container Cup’, waarbij bekende sporters in een container die voor hun deur gezet wordt zeven verschillende proeven moeten uitvoeren.

Gazet van Antwerpen had een interview met de ster van blauwzwart en vroeg hem of de spelers van Club Brugge goed zorgen voor elkaar tijdens de lockdown. “Zeker en vast. Als iemand van ons bijvoorbeeld naar een lokale boer om aardbeien en eieren gaat, stuurt die een berichtje naar de rest of hij iets voor iemand moet meebrengen. Zo beperken we het aantal keer dat we tege­lijkertijd naar de winkel moeten. Het is iets kleins, maar het is leuk om iets voor elkaar te doen en leuk om elkaar nog eens even aan de deur te zien.”

Fortnite of FIFA? “Fortnite, ik heb zelfs geen FIFA 20. Ik speel vaak Fortnite online met enkele kameraden. Zo ­kunnen we ook nog een beetje bijbabbelen. De beste Fortnitespeler in mijn lijstje is ex-ploegmakker Stefano Denswil. Hij zit in lockdown in Italië en heeft veel tijd om te oefenen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws