Gert Verheyen - Photonews
Foto: ©Photonews

Gert Verheyen: “Chadli past niet bij Club Brugge”

Gert Verheyen is ervan overtuigd dat Nacer Chadli van RSC Anderlecht geen aanwinst is voor Club Brugge.

“Een goeie speler kan elke ploeg gebruiken. Maar ik zie de match tussen Club en Chadli niet onmiddellijk”, schrijft Verheyen in zijn column voor Het Nieuwsblad. “Het is geen geheim dat Club een bod op Diatta en Dennis verwacht, maar als vervanger zou Chadli toch een ander type zijn. Diatta, Dennis maar voordien ook Limbombe of Danjuma: dat zijn explosieve jongens met een actie. Chadli heeft wel zijn ervaring, maar niet die pure startsnelheid. En centraal, waar hij ook uit de voeten kan, zit je met Vormer en Vanaken. Daarom weet ik het zo niet.”

Verheyen vindt het voorstel van competitieformule voor volgend seizoen van blauwzwart wel goed. “Een competitie met 18 ploegen zonder play-offs is het meest logische. Zo vermijd je een rechtszaak met Waasland-Beveren, maar ook met potentiële stijgers OH Leuven en Beerschot. Daarnaast heb je dan in de aanloop naar het EK minder wedstrijden: 34 in plaats van 40. Wie weet ligt het in het najaar weer stil wegens corona.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws