DOHA, QATAR - JANUARY 9 : Eduard Sobol defender of Club Brugge scores and celebrates pictured during the friendly match between Club Brugge and PSV Eindhoven during the winter camp in Doha , on January 09, 2020 in Doha, Qatar, 9/01/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Photo news

Eduard Sobol blijft tot 2021!

Er viel deze zaterdagnamiddag goed nieuws te bespeuren in het Jan Breydelstadion: Eduard Sobol zal ook volgend seizoen de blauw-zwarte kleuren blijven verdedigen. Club licht de optie niet maar huurt de Oekraiënse international tot eind volgend seizoen, en heeft opnieuw een aankoopoptie in de deal bedongen.

Eduard Sobol strook in juli vorig jaar neer in Jan Breydel. De Oekraiënse linksachter werd gehuurd van FK Sjachtar Donetsk. Sobol groeide al snel uit tot een vaste waarde in het eerste elftal en dat bewijzen ook zijn statistieken, want Sobol kwam afgelopen seizoen maar liefst 37 keer in actie en leverde vier assists af.

Club behoudt dus alle vertrouwen in Sobol en hoopt hem eind volgend seizoen definitief te kunnen vastleggen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws