Foto: ©Blue Army

“Club heeft de hoogste wedstrijdinkomsten van alle Belgische profclubs”

Club Brugge telt 24.000 abonnees en overweegt een compensatie voor zij die dit jaar een abonnement hadden, maar door de coronacrisis een groot deel van het voorziene programma in rook zagen opgaan.

Over een compensatie wordt gedacht, maar wat die is, zal nog moeten blijken. “Dat zullen we beslissen en communiceren nadat er zekerheid is over de afloop van de competitie”, klinkt het bij Club Brugge. “Het geld dat op de membershipkaarten stond na de laatste wedstrijd, zetten we over naar de ClubID van volgend seizoen, onze supporters verliezen dus geen euro.”

Er dreigt ook nog altijd een periode in augustus met wedstrijden zonder publiek. “We volgen de beslissingen van de overheid en supporteren volop voor de wetenschappers in hun zoektocht naar een afdoend middel tegen de besmetting. We hopen uiteraard dat de volksgezondheid positief evolueert zodat we binnen afzienbare termijn wedstrijden met fans kunnen laten doorgaan.”

“Club heeft de hoogste wedstrijdinkomsten van alle Belgische profclubs. Dus, spelen zonder fans is dan ook zwaar verlieslatend. Maar als het tijdelijk niet anders kan gaan we zoals steeds hard werken om er het beste van te maken.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws