Emmanuel Dennis (Brujas KV) celebrates his goal which made it (0,2) UCL Champions League match between Real Madrid vs Brujas KV at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, October 1, 2019 . FOOTBALL : Real Madrid vs Club Bruges - Ligue des Champions - Madrid - 01/10/2019 © PanoramiC ! only BELGIUM !
©Panoramic / Photo News

Club Brugge blijft zich inzetten voor goede doel: ‘Eerste pakketten zijn verdeeld’

De verkoop van de mondmaskers van Club Brugge zijn een grote hit. De Club Brugge Foundation is al volop bezig met projecten van het steunfonds Club tegen Corona, dat laat Blauw-Zwart op zijn officiële kanalen weten.

Club Brugge startte met de verkoop van mondmaskers. Vervolgens zijn al verschillende clubs gevolgd. De eerste pakketten zijn inmiddels verdeeld. ‘Zo zijn de eerste activiteitenpakketten voor ‘Jongerenhuis Route 36′ bezorgd aan maatschappelijk kwetsbare jongeren in Brugge zodat ze zich actief kunnen bezig blijven houden ‘in hun kot’.’

‘Daarnaast zet Club Brugge Foundation zich ook in voor Huis van het Kind & Mintus. Bij Huis van het Kind gaat het om het begeleiden van gezinnen in kansarmoede, zowel financieel als materieel door bijvoorbeeld computers ter beschikking te stellen om kinderen in staat te stellen om de lessen van thuis uit te volgen in coronatijden’, klinkt het.

‘Mintus bundelt alle taken en dienstverlening in het kader van de zorg. Woonzorgcentra, inclusief kortverblijf en nachtopvang voor senioren, de dagverzorgingscentra, serviceflats en seniorenwoningen, de dienstencentra, ontmoetingscentra en een brede waaier aan thuiszorgdiensten.’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws