Foto: ©Blue Army

Club Brugge blijft dure vogel volgen: “Hij heeft een goed gevoel”

Club Brugge werd geruime tijd in verband gebracht met Adolfo Gaich van San Lorenzo, maar uiteindelijk werd Michael Krmencik aangetrokken. Het Nieuwsblad meldt echter dat Club Brugge Gaich blijft volgen.

De 21-jarige Gaich weigert naar verluidt nog steeds om zijn contract bij San Lorenzo te verlengen. Hij staat nog onder contract tot 2021 in Argentinië en staat positief tegenover een avontuur in de Jupiler Pro League. Eerder werd er geen akkoord gevonden omdat San Lorenzo steeds meer geld vroeg.

Gaich heeft een ontsnappingsclausule van zo’n 16 miljoen euro en als San Lorenzo nog iets wil verdienen aan de aanvaller moet het nu verkopen. Ook andere Europese clubs zoals Galatasaray zijn geïnteresseerd, maar houden door de coronacrisis voorlopig nog de boot af.

“Adolfo heeft zeker nog interesse om zijn carrière voort te zetten in Europa en heeft een goed gevoel bij Club Brugge”, vertelt Gaich’ zaakwaarnemer Pablo Caro. “Brugge speelt in de Champions League en voor Adolfo is het ook heel belangrijk dat de trainer heeft gezegd dat hij erg in hem gelooft.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws