Foto: ©Blue Army

Chadli wil in België blijven: “Op het lijstje van Club Brugge als opportuniteit’

Nacer Chadli wordt in verband gebracht met Club Brugge. De Rode Duivel kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor RSC Anderlecht, maar paars-wit kan de middenvelder naar verluidt niet betalen.

Nu wordt Club Brugge aldus volop genoemd, maar Het Laatste Nieuws nuanceert die geruchten. ‘Bij Club Brugge staat zijn naam op één van de vele lijstjes, als mogelijke opportuniteit. Niet meer, niet minder’, klinkt het.

Chadli zelf wil wel in België blijven. ‘Zijn toekomst: AS Monaco wil af van zijn contract. Kon nooit overtuigen in het Prinsdom, dat dezer dagen zwaar onder de coronacrisis lijdt. Zou zelf liefst in België blijven, om hier zijn plekje voor het EK te verzekeren.’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws