Foto: ©Blue Army

Bolingoli looft Clement: “Hij gelooft in mij”

Boli Bolingoli is zopas uitgeroepen tot kampioen van Schotland. De 24-jarige Belg is klaar om een rol van betekenis te spelen bij de Rode Duivels.

Bolingoli speelde nog onder Philippe Clement en heeft goede herinneringen aan de trainer van blauwzwart. “Hij was een goede trainer, dat wist ik”, vertelt Bolingoli aan Het Laatste Nieuws. “Philippe heeft me destijds gelanceerd, geloofde in mij. En nu heeft iedereen gezien tot wat hij in staat is als hij vertrouwen krijgt. Chapeau. Hij toont dat hij één van de beste coaches in België is. Club Brugge doet het trouwens ook uitstekend. Ik had er altijd vertrouwen in dat ze titels gingen pakken.”

Maar in België kennen ze hem niet meer, aldus Bolingoli. “Ik word zelfs zwaar vergeten. Zeker tegenover sommige andere spelers. Ik vind dat ik wat meer waardering mag krijgen voor mijn prestaties. Ik speel toch bij Celtic, hé. Bij Rapid Wien speelde ik al twee goede seizoenen. Daar is toen ook weinig over verteld. Soit, ik blijf mijn ding doen. Willen ze er in België niets over zeggen, dan is dat maar zo. Ik hou het wel in mijn achterhoofd. En ik wil stappen blijven maken. Misschien wordt er dan wel gesproken over Boli. Het is mijn doel om international te worden.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws