Foto: ©Blue Army

‘Belgische topper van KV Mechelen in het vizier bij Club Brugge’

Er is heel wat interesse van zowel clubs uit binnen- als buitenland voor een talent van KV Mechelen.

Aster Vranckx genoot de voorbije jaren al heel wat interesse. Naast kampioen Club Brugge klopten ook Standard en Anderlecht al aan bij KVM. Internationaal is de interesse ook groot, met Feyenoord, Man City, Bayern München en AC Milaan.

Vranckx lijkt alvast niet onder de indruk van al die aandacht. “Ik ben niet zo snel onder de indruk. Dat is gewoon leuk om te horen”, vertelt Aster Vranckx aan Het Nieuwsblad.

Vranckx is gecharmeerd door al die aandacht, maar kiest voorlopig wellicht nog altijd voor de speelminuten bij Mechelen. “Natuurlijk kun je in het voetbal nooit iets uitsluiten, maar normaal speel ik ook volgend jaar nog voor KV Mechelen, hoor.”

En daar heeft hij zijn redenen voor. “Hier stippelden ze een goed carrièreplan voor me uit. De voorbije jaren informeerden ook Belgische topclubs als Club Brugge, Standard en Anderlecht weleens, maar hier heb ik het meeste kans op speelgelegenheid.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws