Foto: ©Blue Army

Sponsors zitten met vragen na stopzetting competitie

Sponsors zitten met veel vragen rond de stopzetting van de voetbalcompetitie. Vrijdag namen ze contact op met de Pro League.

Zij dreigen zes maand uit beeld te blijven bij de clubs en dat moet gecompenseerd worden vinden ze. Of dat er komt, valt nog af te wachten. Is de overmacht tijdelijk of definitief? Op dit moment spreken we van tijdelijke overmacht en dan zijn de clubs nog niet beschermd tegen schadeclaims.

Volgende week zou een koninklijk besluit daaromtrent uitsluitsel moeten bieden. De huidige maatregelen van de regering moeten daarvoor verlengd worden tot 30 juni. In dat geval zijn de clubs wel beschermd.

Sommige sponsors, zoals Unibet bij Club Brugge, zijn totaal afhankelijk van het voetbal.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws