Peter Van De Velde
Ass HLN : STUDIO 100 BRENGT NIEUWE VERSIE VAN DAENS : Vanaf 22 februari zal deze productie afwisselen met een nieuwe, beklijvende versie van de succesmusical Daens. Niemand minder dan Peter Van de Velde zal gestalte geven aan de titelrol van Adolf Daens. Ook Jo De Meyere, Jelle Cleymans en Free Souffriau zullen te zien zijn in deze nieuwe productie. De regie en het script zijn in handen van Frank Van Laecke. Puurs 2603//2019 pict. by Bert Van den Broucke © Photo News
© Bert Van Den Broucke/Photo News

Ook BV’s blijven genieten van Club Brugge

Peter Van De Velde, misschien beter bekend Piet Piraat of Jacques uit Thuis, postte zopas deze foto van een jaar geleden op Instagram. Want ook al zitten we in lockdown, de liefde voor Club Brugge blijft ook nu groot. Ook bij de BV’s die hard supporteren voor blauwzwart.

Club Brugge rules, ook voor deze Lierenaar. Een jaar geleden ging hij maar al te graag op de foto met Caje.

En even scrollen op zijn Instagram levert nog heel wat blauwzwartmomentjes op. Bluvn goan!

Dit bericht bekijken op Instagram

#FCB ⚫️🔵 @r.vormer

Een bericht gedeeld door Peter Van de Velde Official (@petervandevelde) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#nosweatnoglory🔵⚫️ @hansvanaken20

Een bericht gedeeld door Peter Van de Velde Official (@petervandevelde) op

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws