Foto: ©Blue Army

“Mijn verhaal bij Club Brugge is nog niet ten einde”

Bjorn Engels ligt nog tot 2024 onder contract bij Aston Villa, maar toch denkt hij al na over een mogelijk einde van zijn carrière. Toch vroeg voor een pas 25-jarige speler.

“Maar als je me vraagt of ik een terugkeer naar België of een terugkeer naar een exotisch land verkies, dan kies ik voor het eerste”, zegt Engels aan Het Nieuwsblad. “Mijn leven, dat van mijn gezin en van mijn familie ligt toch grotendeels in België. Het zou de logische stap zijn.”

“Je kan wel zeggen dat ik langs de achterpoort vertrokken ben. En dat vind ik nog steeds jammer. Ik ben altijd goed overeengekomen met de fans en ik heb nog steeds het gevoel dat mijn verhaal bij Club nog niet ten einde is. Een terugkeer op het einde van mijn carrière sluit ik dus zeker niet uit.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws