Foto: ©Blue Army

Komt de titel van Club Brugge er dan toch niet zomaar?

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren geen duidelijkheid geschept over wat er gebeurt met sport in het algemeen en voetbal concreet. Zal er dan toch nog gevoetbald worden dit seizoen?

De Pro League had de vergadering van de Raad van Bestuur verplaatst naar maandag om het oordeel van de Nationale Veiligheidsraad van gisteren af te wachten, maar die duidelijkheid is er opnieuw niet gekomen. Normaal zou er nu volgende week uitsluitsel moeten komen.

Het lijkt er dan ook dat de Pro League de vergadering van maandag opnieuw zal verdagen naar een later moment. Op die Raad van Bestuur moet normaal het huidige klassement als eindrangschikking goedgekeurd worden, waardoor Club Brugge de titel krijgt en de Europese tickets verdeeld zijn. Ook over de bekerfinale zou dan duidelijkheid moeten komen.

Maar lang niet iedereen lijkt zich daar zomaar bij neer te leggen. Na Marc Coucke uitte gisteren ook de voorzitter van Royal Antwerp FC kritiek op het niet meer doorgaan van de competitie.

Meer en meer ziet het er naar uit dat er dit seizoen toch nog gevoetbald zal worden. Eerder gaf viroloog Marc Van Ranst ook al aan dat er zeker nog een mogelijkheid is.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws