Mathew Ryan Brighton
Brighton and Hove Albion goalkeeper Mathew Ryan during the Premier League match at the AMEX Stadium, Brighton. ! only BELGIUM !
© Gareth Fuller/Photo News

Indrukwekkend: De kat van Mathew Ryan blijkt een wereldkeeper te zijn (video)

Ondertussen keept onze ex-doelman al een tijdje in de Premier League. Maar we zijn hem zeker nog niet vergeten. Na meerdere (individuele) prijzen gewonnen te hebben bij Club Brugge vertrok onze favoriete Australiër naar het zonnige Valencia. Na een korte tussenperiode bij Genk belandde Ryan bij Brighton & Hove Albion, waar hij het uitstekend doet.

Maar aangezien het voetbal in de Premier League momenteel ook volledig stil ligt, heeft Ryan tijd om ook eens zelf keepertraining te geven (aan zijn kat). En dat lukt hem aardig zo te zien. Beoordeel zelf maar na het kijken van onderstaande video.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws