Foto: ©Blue Army

Geen opvolger voor Hans Vanaken

Nu het seizoen definitief stopgezet werd, lijkt het ook logisch dat er dit jaar geen verkiezing komt van Profvoetballer van het Jaar.

Officieel is die beslissing er nog niet, maar het Gala van de Profvoetballer van het Jaar is wel al geschrapt. Omdat de verkiezing praktisch niet meer te organiseren is. De spelers zullen dan wellicht ook zo goed als zeker geen Profvoetballer van het Jaar verkiezen. Normaal wordt er tijdens de play-offs gestemd door de voetballers zelf.

Hans Vanaken zat in een ideale positie om voor de derde keer op rij tot Profvoetballer van het Jaar verkozen te worden. Marc Degryse won dit al vier keer. Jan Ceulemans had er ook drie, net als Boussoufa en Zetterberg.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws