“Enkel AA Gent had Club Brugge nog de titel kunnen afpakken”

Foto: ©Blue Army

Officieel is het nog altijd niet, maar de titel is binnen enkele dagen voor blauwzwart. Nog steeds blijven analisten bestookt worden of de stopzetting van de competitie en het uitroepen van Club Brugge als kampioen de beste keuze was.

Wilfried Van Moer liet in Het Belang van Limburg weten dat Club Brugge de titel dubbel en dik verdiende.

“Dat vind ik wel. Natuurlijk weet je nooit met play-offs. Maar Club steekt er dit seizoen met kop en schouders bovenuit. Ze hebben wel even een kleine inzinking gekend. Maar ook toen verloren ze relatief weinig punten. De enig mogelijke titelconcurrent had Gent nog kunnen zijn. Standard, Antwerp en Charleroi zijn sowieso geen partij voor Club.”

Van Moer is zich door de coronacrisis ook totaal anders beginnen gedragen. “Ik heb mijn gedrag serieus aangepast. Al heel vroeg eigenlijk. Begin maart woedde de coronacrisis nog niet zoals nu. Maar her en der werd wel al gewaarschuwd voor dat virus. Dus heb ik op 7 maart de wedstrijd Standard-STVV thuis bekeken. Ik durfde niet naar Sclessin te gaan. In Wallonië wordt geen hand gegeven, maar wordt er gekust. Dat zag ik echt niet zitten. Ik mijd in de mate van het mogelijke elk fysiek contact met andere mensen. Zelfs met mijn kinderen.”

Mocht je momenteel thuis zitten van het werk en wil je toch nog aan beweging komen? Dan hebben wij de ultieme tip voor jullie. Namelijk voetballen met een bal aan een touw.
Een voetbal met touw is te koop op Sportballen.nl

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws