Foto: ©Blue Army

‘Engelse club heeft plannen met aanvaller Club Brugge’

Club Brugge lijkt Percy Tau te gaan verliezen. De aanvaller zou weer in de plannen van moederclub Brighton and Hove Albion voorkomen, dat meldt African Insider.

Tau kon afgelopen seizoen niet altijd op speelminuten rekenen en de concurrentie bij Club Brugge is dan ook groot. Het ziet er naar uit dat de Zuid-Afrikaanse spits zijn huurcontract niet om zal zetten in een definitieve overgang. Brighton zou ook plannen hebben met Tau.

Bij Brighton heeft de 25-jarige aanvaller een contract tot 2022. Afgelopen seizoen kwam Tau tot 18 competitiewedstrijden bij Club Brugge. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij vier assists. Het valt nu af te wachten of Tau een werkvergunning krijgt om in Engeland te kunnen spelen. Tau heeft afgelopen seizoen in de Champions League gespeeld en zou eventueel in aanmerking komen voor een uitzondering.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws