Foto: ©Photonews

Diagne kost Club Brugge nog flinke stuiver extra

Club Brugge moet nog eventjes wachten op de officiële bevestiging van de titel, maar nu al staat vast dat die blauwzwart een aardige stuiver zal kosten.

Vooral Mbaye Diagne is daarbij een kostelijke vogel. De Senegalees had in zijn overeenkomst met Club Brugge een deal dat bij een mogelijke titel blauwzwart nog een extra betaling aan Galatasaray moest doen, bovenop de 3,5 miljoen euro huur die het al voor hem betaalde. Dat meldt de krant Senego.

Op 15 april moeten de Belgische clubs het kampioenschap voor Club Brugge nog bevestigen, maar dat lijkt maar een formaliteit. Vincent Mannaert bevestigde ondertussen al dat Club Brugge alle overeengekomen verplichtingen die het heeft wil nakomen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws