Foto: ©Blue Army

Daar zijn ze weer: Marin toch haalbaar voor blauwzwart?

Komt de transfer van Razvan Marin weer een stapje dichterbij? Als we Roemeense kranten mogen geloven wel.

Razvan Marin speelt op dit moment bij Ajax Amsterdam, dat hem vorig jaar voor 12,5 miljoen euro overnam van Standard Liège. Bij de Luikenaars deed Marin het niet slecht, maar toch trok hij weg. In Amsterdam liep het niet zo goed. Tien optredens, waarvan slechts vijf keer in de basiself.

Club Brugge wilde Marin deze winter al binnenhalen, maar dat enkel op huurbasis. Ajax ging daar niet mee akkoord. Ajax wil Marin hoe dan ook kwijt en dus komt een overstap naar blauwzwart weer in het vizier. En dat zou best wel aan wat minder dan de originele 15 miljoen euro kunnen zijn. Niet alleen door het coronavirus, maar ook omdat Ajax met de centen van Marin de 17-jarige Pedri wil weghalen bij Barcelona.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws