BRUGGE, BELGIUM - MARCH 7: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the Jupiler Pro League game between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel Stadion on March 7, 2020 in Brugge, Belgium, 7/03/2020. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts / Photo News

Club Brugge legt De Ketelaere vast tot 2023

Club Brugge toont zijn marktwaarde door toptalent Charles De Ketelaere een nieuw contract aan te bieden. Het goudhaantje van blauwzwart blijft tot 2023 in Jan Breydel.

De Ketelaere ontpopte zich seizoen tot een meerwaarde voor de toekomst bij Club Brugge. Philip Clement gaf de youngster het nodige vertrouwen en die bedankte met enkele mooie wedstrijden.

In de wedstrijden van de Champions League maakte hij al de nodige indruk. Zijn goudwaarde werd pas echt duidelijk toen hij Club Brugge met een mooi doelpunt naar de bekerfinale trapte.

De Ketelaere gaf in een vorig interview al mee dat hij een rasechte Clubsupporter was. “Ik ging te voet naar het stadion. Zo’n drie jaar heb ik in de spionkop gestaan, samen met mijn broer. Ik had toen meer stress dan nu.” 

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws