Karbownika club brugge
19.01.2020 Belek(Turkey) Legia Warszawa-Dynamo Kyiv/Dinamo Kiev international friendly menÕs football Heorhii/Heorhiy Tsitaishvili (L)Kyiv/Dinamo Kiev, Michal Karbownik(r) Legia Warszawa Foto:Aleksandar Djorovic ! only BELGIUM !
© Aleksandar Djorovic/Photo News

“Club Brugge brengt bod uit van 6 miljoen op Pools talent”

Michał Karbownik is momenteel een van de meest gewilde spelers van de Poolse competitie. Zo hebben al enkele Europese ploegen een bod gedaan op de linksachter, en nu volgt ook Club Brugge.

Volgens de Poolse krant Przeglad Sportowy, heeft Club Brugge een bod uitgebracht van maar liefst zes miljoen euro. De 19 jarige speler van Legia Warschau heeft een contract tot Juni 2021, maar lijkt alsnog niet te willen bijtekenen. Daarom zou Legia hem deze zomer willen verkopen, om zo te voorkomen dat hij op het einde van volgende seizoen transfervrij vertrekt.

Dat Club Brugge kans maakt om Karabownik binnen te halen is nog maar de vraag. Er is namelijk interesse vanuit heel Europa. Zo hebben er al topploegen van de Premier League, Serie A, Bundesliga en La Liga achter de Poolse speler geïnformeerd. En zouden PSV Eindhoven en Sporting Lisbon al een bod hebben uitgebracht van 5 miljoen euro. Maar voorlopig heeft Legia Warschau deze boden nog niet geaccepteerd, ze zouden minimum 8 miljoen willen voor hun talentvolle Linksachter.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws