Foto: ©Blue Army

Brandon Mechele tekent bij tot 2023

Na Charles De Ketelaere tekent nu ook Brandon Mechele bij tot 2023. Dat maakte Club Brugge op de website bekend.

“Met Brandon Mechele verlengt opnieuw een sterkhouder zijn contract bij Blauw-Zwart. Mechele (27) doorliep alle Brugse jeugdreeksen en speelt sinds 2012 in de A-kern. De Bredenaar schopte het tot Rode Duivel en won met Club al 2 landstitels en één beker.”

Brandon Mechele: “Het spreekt vanzelf dat ik zeer blij met deze contractverlenging. Dit is mijn Club en als je waardering krijgt is dat altijd leuk. Verdedigend stond het als een huis dit jaar, het werk van het volledige team,  dus ik hoop ook volgend seizoen die lijn te kunnen doortrekken!”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws