Emmanuel Dennis (Brujas KV) celebrates his goal which made it (0,2) UCL Champions League match between Real Madrid vs Brujas KV at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, October 1, 2019 . FOOTBALL : Real Madrid vs Club Bruges - Ligue des Champions - Madrid - 01/10/2019 © PanoramiC ! only BELGIUM !
©Panoramic / Photo News

Beslissing over toekomst JPL en titel Club Brugge uitgesteld

De toekomst van de Belgische Jupiler Pro League blijft onbekend. Het Laatste Nieuws meldt dat er op de Algemene Vergadering van vandaag geen uitsluitsel viel. Die beslissing wordt nu naar de vergadering van 4 mei verplaatst.

De Pro League gaf een tijdje geleden al het advies om de competitie stop te zetten, maar een definitief besluit is er nog niet genomen. Enkele clubs willen de Jupiler Pro League nog voorzetten en er zal worden gestemd om de knoop definitief door te hakken.

De datum is echter opnieuw vooruitgeschoven naar de Algemene Vergadering van maandag 4 mei. Deze beslissing zat er aan te komen na de persconferentie van de Nationale Veiligsraad van afgelopen vrijdag. “We hadden op meer klaarheid gehoopt”, reageerde Mehdi Bayat toen.

Het is dan nog maar de vraag of Club Brugge tot kampioen gekroond zal worden indien de competitie wordt stopgezet. In Nederland is er geen winnaar aangeduid.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws