Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

‘Anderlecht wil pion Club Brugge wegplukken’

RSC Anderlecht heeft volgens Het Nieuwsblad een voorstel neergelegd bij Edward Still. Peter Verbeke kent Still nog als T3 van Ivan Leko bij Club Brugge en wil hem nu binnenhalen als hulpcoach voor Frank Vercauteren.

Nu Pär Zetterberg weg is komt Anderlecht uit bij Still. ‘Edward Still is gecharmeerd door het voorstel van Anderlecht. Hij is geen grote naam en is veel minder duur dan Zetterberg, maar hij staat bekend om zijn grote werkijver’, klinkt het. Paars-wit zou ook geïnformeerd hebben bij broer Will, maar die wil assistent bij Beerschot blijven.

Verbeke kent Still nog van bij Club Brugge toe hij T3 was van Ivan Leko. Toen de Kroaat naar Al Ain vertrok wilde hij de assistent meenemen, maar die bleef bij  zijn vrouw. Nu heeft hij aldus de kans om naar Anderlecht te verkassen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws