Update over blessures Vormer en Dennis

Foto: ©Blue Army

Het Laatste Nieuws heeft goed nieuws over de blessures van Vormer en Dennis.

Vooral van Vormer ziet het er goed uit. “Zijn revalidatie verloopt voorspoedig. Ruud Vormer, herstellend van een knieblessure, zit op schema om de bekerfinale te halen.”

“Het filmpje op zijn Instagram ­Story gisteren loog er niet om. Een stevig lopende Ruud Vormer. Zijn knie doet alsmaar minder pijn. De aanvoerder van Club trainde ­vorige week al even op het veld – deels met de bal – en de bedoeling is dat hij deze week steeds meer geïntegreerd wordt in de groep. De slotmatch van de reguliere competitie, zondag in Eupen, komt in principe nog te vroeg, maar zoals het er nu naar uitziet haalt Vormer de bekerfinale ­tegen Antwerp FC op 22 maart. Een ­opsteker voor blauw-zwart. ­Vormer ging volgens de eerste ­berichten vier tot zes weken out zijn, toen hij ­tegen Charleroi een scheurtje in de ligamenten opliep. Het zullen er dus vermoedelijk maar drie zijn.”

“Wie ook goed herstelt van een scheurtje boven zijn enkel is ­Emmanuel Dennis. De onnavolgbare aanvaller doet dat sinds ­ vorige donderdag wel op zijn vraag in een FIFA Performance Center in Dubai. ‘Dennis staat zelf in voor die kosten en alles gebeurt in nauw overleg met ons medisch team’, laat Club weten. De competitieleider verwacht Dennis pas volgende week maandag terug op het Belfius Basecamp. Dat hij tot dan weg is uit zijn gebruikelijke omgeving, kan verfrissend werken. Bovendien heeft Dennis al serieuze vorderingen gemaakt. In die mate zelfs dat het niet helemaal uitgesloten is dat óók hij speelklaar geraakt voor de bekerfinale. Iets waar Club oorspronkelijk niet op had gerekend.”

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Hoe gaat Club Brugge om met de lockdown?

Woensdag betekent Sport/Voetbalmagazine en ondanks het feit dat de competitie al een tijdje stilligt, blijven die lustig doorgaan. Zo ook over hoe...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Blauwzwart druk bezig met zomertransfers

De coronacrisis heeft ook zijn voordelen. Club Brugge zit al volop in transfermodus en kan daar meer tijd voor uittrekken dan anders....

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.