Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Photonews

Simon Mignolet verrast met zijn ambities

Simon Mignolet maakt mee het mooie weer bij Club Brugge. In een interview met Humo doet hij een bijzondere uitspraak over zijn ambities en zijn gewonnen Champions League.

Mignolet wou weer op het veld staan, iets wat bij Liverpool niet meer het geval was. “Dat was ook de allerbelangrijkste reden om voor Club Brugge te kiezen. Ik wilde niet langer alleen in de kleedkamer belangrijk zijn – wat bij Liverpool echt wel het geval was toen we vorig seizoen de Champions League wonnen – maar vooral op het veld.”

Een Champions League winnen, zonder te spelen, doet dat iets? “Ik ben er oprecht fier op. Nu, je hebt gelijk: het voelt niet helemaal hetzelfde als wanneer je op het veld staat. Mochten we met Club de bekerfinale winnen en kampioen worden, zal mij dat meer voldoening geven dan die gewonnen Champions League.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws