Simon ‘keeper’ Deli blikt terug op zijn ‘reflex’

Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Wie dacht dat zijn schitterende save op Manchester Deli nog wakker hield, heeft het bij het verkeerde eind. Hij keek zelfs niet terug naar de beelden.

Na zijn uitsluiting in Manchester is de Ivoriaan helemaal klaar om zich te herpakken.

“De nacht zelf heb ik de fase al achter mij gelaten”, vertelde Deli aan Het Laatste Nieuws. “Het zijn dingen die gebeuren. Toon mij de persoon die nog nooit iets fouts heeft gedaan. Die moet nog geboren worden. Het was een reflex, ik wil het snel vergeten. De fase zelf heb ik niet meer herbekeken. Ik had er absoluut geen nood aan om de beelden terug te zien, want ik heb mijn ploeg fel gestraft. Het is niet zo dat mijn carrière na die handsbal gedaan is, integendeel. Ik heb nog mooie jaren voor me liggen.”

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...

Jan Mulder laat zich horen over het verdere verloop van de competitie

Jan Mulder ziet af nu er geen voetbal is. Samen met Marc Degryse hield hij een videochat voor Het Laatste Nieuws.

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.