Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Simon Deli voelt zich goed bij blauwzwart

Slechts negen maand zit Simon Deli bij Club Brugge, maar de Ivoriaan voelt zich duidelijk goed in zijn vel.

“Vanaf het begin tot nu is alles heel goed verlopen”, vertelt Deli aan Het Nieuwsblad. “We waren strijdbaar op alle fronten, wat de bedoeling was. Als ik punten moet geven, zouden het sowieso positieve punten zijn. Het is mijn doel om steeds beter te worden en hier kan ik schaven aan sommige aspecten van mijn spel. Tactisch of de opbouw van achteruit, bijvoorbeeld. Ik moet ook nog verbeteren op het vlak van concentratie. In sommige situaties moet ik beter mijn koelbloedigheid bewaren.”

De handsbal op Manchester United? “Nee. Dat was geen kwestie van koelbloedigheid, maar een reflex. Als je me vraagt hoe het komt, antwoord ik oprecht: ik heb geen idee. Alles gebeurt heel snel, binnen de seconde. Ik zet mijn hand tegen de bal en heb geen tijd om hem terug te trekken. Als je naar mijn carrière kijkt, is zoiets me nooit eerder overkomen. Bovendien zat ik goed in de wedstrijd. Het was een van die dagen waarop ik voelde dat ik heel goed zou spelen. Jammer genoeg is er iets gebeurd dat niet voorzien was. Ik ben gelovig en zeg: het is God die wilde dat het gebeurde. Het had ook iets anders kunnen zijn. Een zware blessure, die het einde van mijn carrière betekende. Of nog iets anders. Maar God heeft gewild dat het die actie was. Alleen de grote maken fouten.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws