Razvan Maric
Razvan Maric
© Orange Pictures / Photo News

Razvan Marin laat zich horen over transfer naar blauwzwart

Gisteren deed het nieuws goed de ronde dat Razvan Marin volgend seizoen naar Club Brugge zou komen. De speler van Ajax Amsterdam liet zich meteen horen.

“Ik weet niets van een aanbod van Club Brugge”, vertelde hij aan Digisport. “Tijdens de winter wel, maar nu? In deze periode? Alles is momenteel geblokkeerd en ik heb geen tijd om daarover na te denken. Mijn zaakwaarnemer is ook een Italiaan en hij zit vast daar. Ik heb wel met hem gepraat en hij is perfect gezond, maar de situatie in Italië is zo ernstig dat ze hun huizen niet mogen verlaten.”

Marin speelt op dit moment zo goed als niet bij Ajax Amsterdam, maar hij bevestigt wel dat er in de wintermercato interesse was. ” Er speelde iets in de winter. Brugge was toen ook niet de enige geïnteresseerde. Maar ik kreeg geen toestemming om te vertrekken. Ik kreeg te horen dat ik nog nodig was. Zelf wilde ik vooral spelen. Maar ik lig bij Ajax onder contract.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws