Club Brugge
©Tomas Sisk/Photo News

Play-Offs mogen afgeschaft worden

Wat een zielige competitie is de Jupiler Pro League geworden. Club Brugge is heer en meester. Niemand kan blauwzwart ook maar enigszins bedreigen, de titel is voor Club!

Als er iemand nog voor spanning kon zorgen in Play-Off 1, dan was het misschien wel nog AA Gent. Maar na hun nieuwe nederlaag, nu tegen Charleroi, hebben de Buffalo’s zichzelf helemaal uitgeteld in de titelrace.

Play-Off 1 wordt dan wellicht ook een maat van niets. Of misschien enkel een triomftocht van blauwzwart door ons land. Niemand die er nog aan twijfelt dat Club Brugge de kampioen van de Jupiler Pro League wordt.

En vooral de manier waarop springt in het oog. Zelfs met een halve ploeg geblesseerd slaagt blauwzwart er nog in de concurrentie in de vernieling te spelen. Club Brugge tegen de rest en de rest kan niet mee. Blauwzwart is gewoon te groot voor dit landje.

Als iedereen een beetje eerlijk is, begint het kampioenenfeest volgend weekend in Eupen. En misschien kunnen we de trofee daar al in ontvangst nemen en weken lang een kampioenenfeestje houden.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws