Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Philippe Clement laat zijn tanden zien aan analist

Philippe Clement stond op scherp voor, tijdens maar ook na de derby tegen Cercle Brugge. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar analist Thomas Chatelle.

Chatelle had vorige week laten vallen dat blauwzwart “structureel bevoordeeld wordt door de arbitrage”.

Clement reageerde met de uitspraak dat een grens overschreden was. Chatelle, ex-speler van Anderlecht en Genk, deed zijn uitlatingen in het programma Le grand débrief van Proximus na de match tussen Club Brugge en Genk. Daarin kwam de VAR een paar keer ongelukkig tussen, of net niet.

“Ik heb een probleem met scheidsrechters die niet eerlijk zijn of niet correct fluiten”, zei Chatelle. “Het begon met die goal tegen Antwerp, die niet duidelijk over de lijn was. Daarna waren er nog beslissingen in het voordeel van Club. Het begint vervelend te worden. Club wordt systematisch bevoordeeld door de arbitrage.”

“Ik zit er mee in mijn maag en moet hier een duidelijk signaal geven”, zei Clement. “Ik begrijp dat je een mening hebt over een doelpunt of een fase. Ik heb die ook. Maar als je zegt dat Club structureel bevoordeeld wordt, overschrijd je een grens als analist. En ik hoop dat dit dan geen effect heeft op de mensen die onze wedstrijden moeten leiden. Wat misschien vandaag het geval was.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws