Ook nu nieuwe grasmat voor Play-Off 1?

Foto: ©Blue Army

Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Club Brugge bekijkt of het na de reguliere competitie een nieuwe grasmat zal aanleggen.

“Het huidige veld kreeg het alweer hard te verduren de laatste weken”, staat er te lezen.

“Door de overvloedige regenval, het gebrek aan zon en de zware belasting ligt het veld niet optimaal. Op anderhalve maand tijd werkten Club en Cercle samen acht thuiswedstrijden af in Jan Breydel. Alhoewel de grasmat momenteel nog aanvaardbaar is, wordt de situatie voor de play-offs geëvalueerd.”

“Ook vorig seizoen liet Club Brugge net voor Play-off 1 nog een nieuwe mat aanrukken. De situatie was toen wel een pak slechter.”

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Vormer is in vorm

Het belang van Ruud Vormer voor Club Brugge kan niet genoeg onderstreept worden. Zeker wat assists betreft, is de Nederlander de koning...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Even rewinden naar de tijd van Christoph Daum

Het is ondertussen acht jaar geleden dat Christoph Daum besliste om niet langer trainer te blijven van blauwzwart. Sport/voetbalmagazine haalt herinneringen op.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.