Foto: ©Blue Army

Nog geen duidelijkheid of bekerfinale doorgaat

In Italië gaat het voetbal plat door het coronavirus, maar in België is dat voorlopig nog niet het geval. Over de bekerfinale is nog geen duidelijkheid, voorlopig blijft die wel op 22 maart staan.

“Wij staan constant in contact met gezondheidsexperts en het federale kabinet van Volksgezondheid’, zegt Stijn Van Bever, woordvoerder van de Pro League. “Maatregelen zoals in Italië zijn in België voorlopig niet nodig. Wij vragen wel aan alle toeschouwers om de aanbevelingen van de overheid in acht te nemen. Dus: handen wassen en een match best fysiek overslaan als je je niet te best voelt.”

“Ik zeg wel: voorlopig”, aldus woordvoerder van de voetbalbond Stefan Van Loock. “Hier is geen procedure voor, dit is een uitzonderlijke situatie. Wij hebben van overheidswege nog niets gehoord, maar als zij van oordeel zijn dat het niet zal kunnen doorgaan, zullen we ons daarbij moeten neerleggen.”

Maandag staat een coördinatiemeeting op het programma, met de voetbalbond, Antwerp, Club Brugge, de stad Brussel, het Rode Kruis, noem maar op.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws