Foto: ©Blue Army

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had het in een videogesprek met Het Laatste nieuws ook over hoe hij zijn conditie onderhoudt en deed tegelijkertijd een oproep naar jongeren.

“We moeten fit blijven. Het enige wat we kunnen doen is zo hard en goed mogelijk blijven trainen in de gegeven omstandigheden. Dit tot wanneer we weer op het veld kunnen staan, maar wanneer dat is, dat weet niemand.”

“Ik moet zeggen: als je constant thuis zit, dan is het wel leuk is om ’s morgens te gaan lopen of je training te doen. Wij hebben elk een individueel programma van de club. We houden elkaar op de hoogte via WhatsApp, maar als ploegsporter mis je nu toch wel het dagelijkse contact. Er was dit jaar bij ons altijd wel ambiance op weg naar de training of naar de wedstrijd.”

“Ik wil vooral benadrukken, zeker voor de jongeren onder ons, zo goed mogelijk de voorzorgsmaatregelen van de overheid na te leven, thuis te blijven en je handen te wassen. Want op die manier alleen kunnen we levens redden en veilig blijven.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws