Foto: ©Blue Army

Mats Rits deelt mooi geschenk uit

Mats Rits scoorde zondagmiddag de winning goal voor Club Brugge, maar deelde daarmee ook een mooi geschenk uit aan KV Mechelen dat door de nederlaag van Racing Genk voorlopig in Play-Off 1 zit.

“De zes en de acht zijn totaal verschillende posities”, zegt Rits bij Het Belang van Limburg. “Als acht is het anders omdat ik moet infiltreren en veel meer in de box kom. Normaal staat Ruud daar en hij is heel belangrijk voor ons. Maar als hij er niet is, probeer ik hem zo goed als mogelijk te vervangen. De zes of de acht maakt mij niet zo veel uit – ik speel op beide posities graag. De zes ben ik ondertussen gewoon geworden. Daar kan ik ook plezier uithalen en daar heb ik ook al doelpunten gemaakt.”

Met de nederlaag van Racing Genk komt Play-Off 1 dichter voor KV Mechelen. “Ik ben geboren en getogen in Mechelen”, voegt Rits eraan toe. “Natuurlijk hoop ik dat KV Mechelen het laatste Play-Off 1-ticket pakt.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws